Wie ben ik?

Marleen van Aert-Francken

Ik ben Marleen van Aert-Francken en ben in 1987 afgestudeerd als gegradueerde ziekenhuisverpleegkundige in België. Daarna heb ik jaren gewerkt als verpleegkundige en leidinggevende in het St. Franciscusziekenhuis te Roosendaal (NL) en later in het Elisabethshuis te Etten-Leur op de revalidatieafdeling. In 2014 heb ik de BIG registratiecursus met succes gevolgd zodat ik ook in Nederland nog steeds als verpleegkundige erkend ben.

Sinds 1995 ben ik in aanraking gekomen met voetreflextherapie.  Voor mij ging er een hele nieuwe wereld open. Mede door de goede resultaten die ik zelf had n.a.v. mijn whiplashklachten en de onmacht die ik voelde met een steeds maar zieke dochter (die intussen gelukkig een stuk gezonder is…) ben ik me steeds meer gaan verdiepen in allerlei vormen van natuurgeneeswijzen.

Ik ben aangesloten bij de Bond van Europese Reflexologen (BER) waardoor mijn behandelingen meestal geheel of gedeeltelijk vergoed worden door de zorgverzekeraars in Nederland.

 Behandeling is enkel mogelijk op afspraak!

Wilt u terug naar de homepagina of verder naar wat ik doe of wanneer ik mogelijk iets voor u kan betekenen?