Resultaten

Ik heb een aantal jaren een evaluatieformulier meegegeven tijdens het laatste consult, met de vraag of de klachten zijn verminderd, verdwenen, verergerd zijn. Daarbij kreeg ik volgende reacties.

  • Ja, de klachten zijn verminderd: 42%
  • ja, de klachten zijn verdwenen: 21%
  • Er zijn klachten verminderd en er zijn er verdwenen: 37%
  • nee, geen verbetering: 0%
  • nee, klachten zijn verergerd: 0%

Daarbij dient te worden opgemerkt dat de meeste mensen vaak meerdere klachten hebben wanneer ze komen en vaak al erg langdurig!

Waar men in 2007 gemiddeld 4,1 keer kwam per behandelsessie, was dit in 2012 nog 2,8 keer. Nieuwe cliënten komen meestal 3 á 4 keer. Cliënten die hier ooit al zijn geweest komen meestal 1 á 2 keer.

De meeste mensen (+/- 90%) komen nog steeds via mond op mond reclame.

 

 

Een greep uit de mailtjes, brieven / kaarten…

Eindelijk schrijf ik jou! Onze dochter zit nu een week op haar nieuwe school. Haar eerste test om toegelaten te worden heeft ze dus goed doorstaan. Heel de week kwam ze stralend uit school en de eerste vriendinnetjes melden zich al aan. Ze verteld ook uitbundig over dingen die ze nu leert. Natuur, de oorlog enz terwijl ze dit vroeger niet aangeboden kreeg en dat ze alle dagen rekenen krijgt. Dat een ander kindje huilt omdat die het niet begrijpt enz enz. Dus heel leuk en een hele grote spanning die wegvalt. ……… …… Voor de rest is er dus geen houvast, alleen een stralende dochter die wij bijna dagelijks zien groeien en waar ik nu pas echt het gelukkige “normale”  kind in zie. Wat wil je nog meer, wij draaien hopelijk in de goede richting wel mee. Een beetje een chaotische mail maar zo voel ik me op het moment ook, maar ik wilde je zo graag eindelijk mailen. Dit alles heeft heel veel positiefs met jouw behandelingen te maken.

 

……. Heb een heel goede uitslag van chirurg gehad! De snijvlakken waren schoon!……. Van de wond geen enkele last, ziet er keurig uit, geneest goed, nog iets gezwollen. De witte wolken hebben geholpen, er hing op de operatiekamer, en vooraf een heel relaxte sfeer! Was zelf erg rustig![hoe is het mogelijk!!] ………

 

………Even een reactie op de behandeling. De eerst volgende dagen  merkte ik weinig verschil. Maar op een gegeven moment viel het me op dat mijn buik niet meer alleen in mijn gedachten waren. Er was meer, mijn buik voelde niet meer als alleen mijn buik. Het was weer een onderdeel van mijn geheel. Dat gaf een gevoel van rust……

 

……..Je behandeling heeft het nodige teweeg gebracht. Ik merkte dat ik tijdens je behandeling er niet helemaal “doorheen kwam”. Er bleef iets hangen. Diezelfde middag ben ik zelf met de pijn in de knie zelf meer aan de slag gegaan, de diepte in, wat resulteerde in “het totaal niet meer weten” en een enorme huilbui. Maar uiteindelijk bracht dat rust en maakte het me heel veel duidelijk. Er was nog heel wat te leren. Ik heb die week verder bijna alles afgebeld en totale rust genomen, een omkeerpunt. De knie gaat nu met sprongen voorwaarts …..

 

….. als ge nog referenties nodig hebt ge moogt mij altijd vermelden he…..da werkt echt wel >>>men energiepeil staat weer goe !! …… 🙂

 

……. Ik wilde eens even tussendoor berichten hoe het hier gaat. Het is een stuk beter met me. Veel rustiger en weer meer zin om dingen te doen. Dat is geleidelijk gegaan maar wel merkbaar. Het ‘hyperen’ komt af en toe terug maar minder erg en minder vaak. Wel is het slapen verbeterd. Ik gebruik zelden oordopjes meer en wordt minder vaak wakker tussendoor. Dat scheelt enorm! …….

 

…… Ik kan nu zeggen dat het beter gaat, al blijft het nog altijd wel nazinderen. Ik slaap gelukkig weer goed en hebben niet meer die nachtelijke angsten. In die nachten merkte ik trouwens dat ik in chronologische volgorde de gebeurtenissen aan het verwerken was. Mooi toch hoe een mens in elkaar steekt? ……

 

…… Enkele jaren geleden ben ik een paar keer bij jou langs geweest, dat heeft me enorm goed geholpen…..

 

…..  Ben de rust zelve…voel mij een ander mens! …….

 

…. Met ons pa gaat het ook wel. De behandeling die hij van jou krijgt vindt hij helemaal geweldig….

 

…. De eerste dagen na de behandeling gingen heel goed! Ik ben eigenlijk helemaal niet zenuwachtig voor de operatie, ik ben zelfs opgelucht dat het al zo snel kan. Ik kijk er natuurlijk nou niet echt naar uit maar dan ben ik er ook wel vanaf. Dankjewel!

 

….. Voor mij was dit een fijne doeltreffende behandeling! Het gaat super met mij!….

 

…. Heb goed nieuws! Ben bij die prof geweest voor de maag en mocht tot de zuurmeting van de maag gebeurt geen Nexiam meer innemen, maar 3 keer per dag Maalox. Ik heb toen de mineraal zouten laten zien en ik mocht voor die 3 weken ook dat alleen pakken want hij kende mensen die dat ook deden en er heel goed bij waren. Nu moet ik alleen wanneer ik last heb Maalox pakken, maar in de 2 weken dat ik dat nu doen heb ik het nog niet nodig gehad !Bedankt Marleen dat je me zo goed geholpen hebt!…….

 

… Het gaat goed met onze zoon, is erg veranderd. Hij is losser geworden, ziet het allemaal niet zo zwart en zwaar meer. Hij maakt graag grapjes en neemt je af en toe in de maling, lacht ook veel, dat serieuze kindje is wel voor een deel verdwenen. Hij maakt de laatste tijd ook geen moeilijk verklaarbare dingen meer mee, hopen voor hem dat dat nog lang wegblijft. Bedankt voor wat je voor ons gedaan hebt!…….

 

…. De combinatie voetreflex en visualisatie gaf gelijk een geweldig resultaat! …….

 

….. Deze behandeling was zo indrukwekkend wat ervaring betreft, dat ik hem moet beschrijven! ….. Dank Marleen! ……. Dank allerhoogste! Het bracht mij weer verder – en met mij anderen – naar meer licht!……